Ana SayfaGüzellikMakyajCilt Tonuna Uygun Kırmızı Ruj Seçimi

Cilt Tonuna Uygun Kırmızı Ruj Seçimi

Soluk renkli rujlar kötü görünmemize neden olabilir. Cilt tonuna uygun kırmızı ruj seçimi her zaman size uygun olmalıdır.

Esra Tahincioğlu
Esra Tahincioğlu
Blog Yazarı

Yazar İçerikleri

Dudaklarımızdaki kırmızı ruj tabakası otomatik olarak görünüşünüze baştan çıkarıcı bir his verebilir. Ancak muhtemelen kozmetik paletlerdeki daha kadınsı renkten bahsederken güveninizi de arttırır. Bununla birlikte, yanlış kırmızı ruj tam ters etkilere çok kolay bir şekilde sahip olabilir. Soluk renkli rujlar kötü görünmemize neden olabilir. Cilt tonuna uygun kırmızı ruj seçimi her zaman size uygun olmalıdır.

Ruj Seçimi

Kendinize uygun ruj seçimi bulmak tahmin ettiğinizden çok daha karmaşık bir durum alabilir. Çünkü teninizin tonuna beyaz, çok açık, orta tonlu veya koyu olmayan bir renk ayarlamalısınız. Hafif renk kombinasyonunuzu hesaplamalısınız. Bir şekilde, sıcak veya soğuk olabilen ikinci bir cilt tabakası bulunur. Kendi sınır çizginizi bilmiyorsanız, endişelenmenize gerek yok, çünkü keşfedilecek çok basit ve hızlı testler bulunur. Damarlarınız yeşil görünüyorsa, alt tonunuz sıcak, mavi görünüyorsa soğuktur. Son olarak, eğer güneşte kolayca bronzlaşırsanız, sıcak, tam tersine kolayca yanarsanız soğuktur. Şimdi çuvalın konusunu çözdüğümüze göre, hangi kırmızı ruj renginin cildinize en iyi uyduğunu görmelisiniz.cilt tonuna uygun kirmizi ruj secimi

Ten Ve Ton

Teninize uygun rujlar her zaman farklılıklar göstermektedir. Bu rujlar kırmızı renkte olup ten renginize uymalıdır. Koyu bir teniniz varsa açık tonlarda kırmızı ruj idealdir. Ancak bazı durumlarda bu değişebilir. Konsept gereği her ortamda farklı ruj seçenekleri değerlendirilebilir. Açık bir tene sahip iseniz koyu renkli kırmızı bir ruj tercih edebilirsiniz. Ruj seçiminiz sizi her an şık ve gösterişli kılar.

Cildiniz Çok Hafif Ve Soğuksa Tonlar

Maviye dayalı ve tercihen mat olacak bir kırmızı ruj seçmelisiniz. Dudaklarınıza koyabileceğiniz ideal renk kırmızıdır. Cildiniz çok hafif ve sıcaksa turuncu ve kırmızı rujla yönlendirilmelisiniz. Çok parlak, turuncu, parlak bir ruj istemezsiniz, ama turuncu şüphesi olan bir kırmızıdır. Cildiniz incili ve soğuksa oldukça derin olan mavi ve kırmızı renkte harika görüneceksiniz. Temel olarak, teniniz genellikle iyi bir kırmızı şarap rengi ile çok uyumludur. Cildiniz kurumuş ve sıcaksa sıcak bir kırmızı ton istersiniz. Başka bir deyişle, bronzlaşmış olduğunuzda yaz aylarında sizi daha da memnun edecek bir bordo kiremit rengi uygun olabilir.

Bu Konular İlginizi Çekebilir!