Ana SayfaGüzellikKaş Nasıl Şekillendirilir?

Kaş Nasıl Şekillendirilir?

Kaşlarınıza dikkatsiz bir şekilde bakım yaparsanız yanlış şekil ile bakışımızı değiştirir. Kaş nasıl şekillendirilir?

Esra Tahincioğlu
Esra Tahincioğlu
Blog Yazarı

Yazar İçerikleri

Kaşlarınız, gözlerinizin çerçevesi olduğu için yüzünüzün en önemli özellikleri arasındadır. Temelde imajımızı şekillendiren ve bakışımızı daha tatlı, rahat ve sakin yapan kaşlarınızdır. Son zamanlarda, yoğun kaşlar moda haline gelmiştir ve ne yazık ki hepimiz doğal zengin bir kaşa sahip değilsiniz. Kaşlarınıza dikkatsiz bir şekilde bakım yaparsanız yanlış şekil ile bakışımızı değiştirir. Kaş nasıl şekillendirilir? Sorusu her zaman sorulur, fakat kendinize uygun kaşı seçmelisiniz.

Mum Şekli Kaşlar

Zaten bildiğiniz gibi, zengin fakat bakımlı kaşlar her zaman bulunur. Başka bir deyişle, doğal ve aynı zamanda düşünceli güzel bir sonuç istiyorsanız kaşlarınıza ciddi bir bakım yapmalısınız. Gerçekten, hangi tarzın yüzünüze uyduğunu biliyorsanız mutlaka uygulayınız. Bütün kaş ürünleri tüm kadınlar için uygun değildir. İnce kıllara sahip ince kaşlarınız varsa, onlara bir miktar jel veya renkli bir mum şekli verebilirsiniz. Her ikisi de viskozdur ve cilt üzerinde sağlam kalır. Zaten dolularsa, ancak daha iyi bir taslaka ihtiyaçları varsa, bir kaş kalemi tüm görünümünüzü şekillendirir. Çok fazla kümelenmiş ise, berrak bir jel kaşları formda tutmaya yardımcı olacaktır.

Gölge Koyu

Kızıllar saçlarından daha parlak bir veya iki ton aşağı seçmelidir. Bunun yerine, sarışın veya gri kaşları olan kadınlar bir veya iki ton koyu renkli karanlık renkler daha güzel görüneceklerdir.

Kaş hazırlama ve uygulama tekniği doğal bir etkiye sahip olan anahtardır. Viskoz kaşlarınızı doğal görününceye kadar sürekli karıştırarak, küçük dozlarda parmağınızla veya kaş fırçanızla yayılması da iyisidir. Parlak renkli bir kalem yukarı ve aşağı kaş periferinde olur. Bu vurgulama tekniği, koyu ciltler ile cildiniz arasındaki keskin kontrastı azaltarak parlak bir kaş elde etmenizi sağlar.

Kaşınızı Güçlendirmek İçin İpuçları

Kaşlarınız için hint yağı kullanmanın pek çok faydası vardır. Pamuklu çubukla kaşlarınıza bir miktar sürün ve ardından durulayınız. Bununla birlikte, bu teknikler-doktorlar doğal çözümler olsa da, kaş problemini küçük boşluklar ile çözmezler. Tabii ki ekonomik bir çözüm kalem dolgusu. Ancak sorununuzu 2-3 yıl içinde çözmek istiyorsanız, yarı kalıcı kaş makyajı çözümünü düşünmenizi öneririz. Her cilt ve saç tipine uygun birçok teknik vardır, böylece sonuç doğal ve tabii ki ağrısızdır. İyi şekillendirilmiş kaş, doğal özelliklerimizi vurgulayarak görünümümüzü daha derin ve daha güzel hale getirir.

Bu Konular İlginizi Çekebilir!