Ana SayfaGüzellikSaç BakımıSaç Ekimi Hakkında Bilinmeyenler

Saç Ekimi Hakkında Bilinmeyenler

Saç dökülmesi sorunu neredeyse her 100 erkeğin yüzde 75,80′inde görülmektedir.

Faydalı
Faydalı
Türkiye’nin Faydalı Bilgi Kaynağı!

Yazar İçerikleri

Başımızda ortalama olarak 100.000 ile 150.000 saç teli bulunmaktadır.Her gün belirli bir miktarda saçımızın dökülmesi normaldir bu miktar 100 ila 150 tel arasında değişmektedir.Eğer dökülen saç teli yerine saçımız yeniden çıkmıyorsa sorun var demektir.Bir saç teli kendini 7 defaya kadar yenileyebiliyor olmasına rağmen bu kişiden kişiye görede farklılık gözetebilmektedir.Saç ekimi yapılmadan önce şunu bilmeniz gerekiyor. Bu ekimi yapılan saçlar ömrünüzün sonuna kadar dökülme olasılığı yok denecek kadar az bir ihtimaldedir.

Saç Ekimi Yaptırmadan Önce

Bu nedenle kendinize bu saç ekimi işlemini yaptırmadan önce iyi tespit yapılması size hangi form daha çok yakışır bunun tespit edilmesi gerekmektedir.Saç ekiminde tamamen kendi saçlarınız kullanılmakta ve dolayısıyla vücudunuzun bu yeni saçları kabul etmemesi neredeyse imkansız durumdadır.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Ensenizden alınan saç telleri hekiminizin ve sizin belirlediğiniz çizgiler dahilinde yapılmakta ve lokal anestezi altında uygulandığı için hiçbir acı duymamaktasınız. Sizde saç kaybı yaşayıp kellikten şikayet ediyorsanız yeni uygulanan modern saç ekimi uygulamaları ile bu sorundan kurtulabilirsiniz. Fiyataralığıdünyaya kıyasla daha düşük maliyetlere mal olan saç ekimini başka ülkelere kıyasladığınızda fiyatların 3′te 1 oranında olduğunu belirtmek isteriz.Bu nedenle farklı ülkelerden ülkemize gelen insan sayısı azımsanamayacak kadar fazladır ve ciddi bir saç ekimi turizmi olan ülkemiz saç ekimini çok profesyonel bir şekilde yapmaktadır.

 

Bu Konular İlginizi Çekebilir!